Dimence winnaar van de Winning Workplace Award 2015

0

JLL reikt voor de derde keer vastgoedonderscheiding uit voor meest innovatieve werkplek.

Dimence heeft de meest “productieve” werkplek in Nederland. Dat maakte JLL zojuist bekend tijdens de uitreiking van de Winning Workplace Award. Deze tweejaarlijkse award is een onderscheiding voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan trends en ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt. De prijs is tijdens het FMM event Tommorow@Work in ontvangst genomen door Arnoud Jansen, Geneesheer Directeur bij Dimence Groep. Dimence is door een speciaal geselecteerde en onafhankelijke jury gekozen uit de drie genomineerden – Dimence, Deloitte en Uber – tot winnaar van de Winning Workplace Award 2015. Dit jaar stond het thema productiviteit centraal. Hierbij besteedde de jury voornamelijk aandacht aan hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie.

Paul van Rijn, Workplace Strategy bij JLL: “Het is Dimence gelukt om in een veelal proces gedreven sector een bottom-up benadering te initiëren en haar organisatie in de volle breedte te activeren om anders naar zichzelf te kijken. Het succes definieert de jury als een optimale interactie van de mensen met hun gebouwde omgeving waarbij de mens en het optimale proces van zorgverlening leidend is. Dat de “mensen” zowel medewerkers als cliënten betreft maakt het helemaal een prestatie van formaat.”

Arnoud Jansen, Geneesheer Directeur bij Dimence Groep: “Wij zijn erg vereerd dat we deze prijs hebben gewonnen. Bouwen aan zorg doe je met mensen en niet met stenen. Door collectieve ambitie zijn we een proces ingegaan om waarde toe te voegen voor zowel werknemers als cliënten binnen Dimence Groep.”

In totaal schreven 16 organisaties zich in voor de Winning Workplace Award 2015. Hieruit selecteerde de jury Dimence, Deloitte, Uber, TenneT, Triple Double en Gemeente Rotterdam als halve finalisten. Door middel van publieksstemmen werden Dimence, Deloitte en Uber verkozen tot de drie finalisten. Vervolgens heeft de jury deze drie kantoren bezocht om zo te bepalen bij welke van de drie bedrijven de werkplek productiviteit het meest stimuleert. Het komend jaar zal JLL Dimence en andere deelnemers blijven volgen om de lange termijn effecten van hun initiatieven te zien.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/772/dimence-winnaar-van-de-winning-workplace-award-2015

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?