Perry Elenbaas en Patrick Vriens naar Impact Vastgoed

0

Door het aantrekken van nieuwe projecten is Impact Vastgoed aan het groeien. Deze groei komt niet alleen maar tot uiting in de projecten, maar brengt ook een positieve verandering in de organisatie met zich mee.

Vanaf heden versterken Perry Elenbaas en Patrick Vriens het Impact Vastgoed-team.
Perry Elenbaas (48) was voorheen werkzaam bij Fortress en Homburg Vastgoed, waar hij jarenlange ervaring heeft opgedaan als Technisch Manager Vastgoed. Ook bij Impact Vastgoed zal hij deze rol gaan vervullen. Hij zal zich met name gaan richten op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille op technisch gebied.

Patrick Vriens (37) is afkomstig uit de stal van JLL en Cushman & Wakefield waar hij als vastgoedadviseur werkzaam was. Bij Impact Vastgoed gaat hij aan de slag als Commercieel Manager Vastgoed en zal hij verantwoordelijk zijn voor de verhuur van de vastgoedportefeuille.

Daarnaast zal per 10 november Jolena Romijn uit dienst treden en zal zij per 1 december worden opgevolgd door Stefanie Hoogerbrugge (31). Stefanie is servicedesk medewerkster vastgoed, waarbij zij het eerste aanspreekpunt zal vormen voor alle vastgoedrelaties.

 

http://www.impactvastgoed.nl/perry-elenbaas-en-patrick-vriens-aan-de-slag-bij-impact-vastgoed/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?