Omniplan huurt 1.025 m² in Piet Hein Buildings te Amsterdam

0

Omniplan heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 1.025 m² in gebouw Blauw in Piet Hein Buildings aan de Piet Heinkade te Amsterdam.

Over Piet Hein Buildings
Piet Hein Buildings ligt naast de Passenger Terminal Amsterdam aan de zuidoever van het IJ en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het complex omvat onder andere het gemeenschappelijke restaurant “De Kombuis”, een vergadercentrum, een grote ondergrondse (en deels openbare) parkeergarage en een eigen WKO-installatie. Huidige huurders zijn onder andere Teva, Corbion, Taxand, Boer & Croon, Havenbedrijf Amsterdam, Hay Group en Booking.com.

Omniplan
Omniplan, nu gevestigd in Purmerend, is al 20 jaar een toonaangevend ontwikkelaar van software voor financieel advies. Tot de klanten van Omniplan behoren grootbanken, accountants, vermogensbeheerders en zelfstandige financieel planners. Alle klanten maken gebruik van het Enterprise Adviesplatform, dat voorzien is van rekenservices, dataservices en koppelingen. Naast de doorontwikkeling van slimme services in het Enterprise Adviesplatform, wil Omniplan zich de komende jaren sterk richten op de ontwikkeling van nieuwe bedieningsconcepten die het voor de consument makkelijker maken om goede keuzes te maken in zijn financiële situatie.

Bij deze transactie is verhuurder Piet Hein Buildings B.V. tijdens het hele proces commercieel geadviseerd door JLL. Huurder Omniplan werd commercieel geadviseerd door DRS Makelaars.

JLL, CBRE en DRS Makelaars hebben Piet Hein Buildings collegiaal in de verhuur.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/770/omniplan-huurt-1025m2-in-piet-hein-buildings-te-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?