Lise Roodbol in dienst bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Lise Roodbol is per 2 november 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager. Lise gaat zich bij Blauwhoed bezighouden met de ontwikkeling van projecten vanaf het eerste initiatief.

Als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed creëer ik iets dat belangrijk is voor mensen. Dat is heel divers en iedere keer anders. Ik vind het een prachtige uitdaging om in co-creatie met mensen woningen te creëren die zo goed mogelijk aansluiten op hun behoefte.
Lise Roodbol, ontwikkelingsmanager

Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/lise-roodbol-dienst-bij-blauwhoed-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?