DHG verhuurt 1.950 m² kantoor aan Vopak Agencies in Schiedam

0

DHG heeft de resterende verdiepingen aan de Havestraat 21-25 te Schiedam aan Vopak Agencies Rotterdam verhuurt. Vopak tekende een huurovereenkomst voor de huur van 1.950 m² kantoorruimte en 48 parkeerplaatsen voor de duur van 10 jaar met ingangsdatum 1 juli 2016.

Met deze transactie is de gehele ontwikkeling, twee kantoorgebouwen van in totaal ca. 10.000 m² aan de Havenstraat in het Wilhelminagebied te Schiedam volledig verhuurt. Wärtsila Benelux en Jumbo Shipping zijn de andere huurders in het aan de Maas gelegen maritieme kantoorcomplex.

Vopak is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals, welke op strategische plaatsen liggen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.

CBRE heeft deze transactie namens Vopak tot stand gebracht.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-verhuurt-1-950-m%C2%B2-kantoor-aan-vopak-agencies-in-schiedam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?