AtoomClub Amsterdam A10 verwelkomt Stichting Veiligheid NL en Central Park

0

AtoomClub Amsterdam A10, het creatieve kantorenconcept aan de Overschiestraat 65 in Amsterdam, verhuurt circa 900 m² kantoorruimte aan Stichting Veiligheid NL en circa 400 m² kantoorruimte aan Central Park.

Stichting Veiligheid NL verhuist binnen Amsterdam West van de Rijswijkstraat naar de Overschiestraat. De organisatie ontwikkelt effectieve programma’s om het aantal ongevallen in Nederland te verminderen. De stichting zocht naar een nieuwe locatie, omdat de huidige locatie aan de Rijswijkstraat wordt herontwikkeld naar woningen. De bereikbaarheid, de ruime parkeernorm, de kwaliteit van de kantoren en gemeenschappelijke ruimten waren redenen voor Stichting Veiligheid NL om te kiezen voor de AtoomClub Amsterdam A10.

Ook Central Park heeft de AtoomClub geselecteerd als kantoorlocatie voor de komende jaren en verhuist daarmee van Utrecht naar Amsterdam. De organisatie is een waardegedreven groep waar Brand Republic, Mantion, Pure Communicatie, Jitco, MedITall en Support Park onderdeel van uitmaken. De groep levert een meetbare bijdrage aan ambitieuze, structurele en renderende ondernemingsgroei. De organisatie heeft voor de AtoomClub gekozen vanwege de overeenkomst in waarden (optimisme, waardigheid en transparantie) en de uitstekende bereikbaarheid.

Begin 2015 is de AtoomClub Amsterdam officieel geopend nadat de eerste vestiging in Utrecht (aan de Atoomweg) een succes bleek. De AtoomClub biedt organisaties een full-service kantooromgeving aan met vele gezamenlijke diensten en ruimten. Het gebouw is binnen een jaar na opening bijna volledig verhuurd. Momenteel is minder dan 100 m² kantoorruimte te huur in het gebouw. De AtoomClub kondigt binnenkort de locatie van haar derde vestiging aan.

Spring Real Estate begeleidde huurder Stichting Veiligheid NL bij deze transactie. De verhuurder werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/atoomclub-amsterdam-a10-verwelkomt-stichting-veiligheid-nl-en-central-park/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?