Verwey Vastgoed Wonen in Amsterdam van start

0

Verwey Vastgoed gaat ook vanuit Amsterdam woningen verhuren en beheren. De afgelopen maanden is er een Klantenteam Wonen geformeerd dat werkzaam zal zijn vanuit het Coengebouw in Amsterdam en daarbij aansluit bij het reeds bestaande Klantenteam BOG.

Van oorsprong is Verwey Vastgoed een Rotterdams bedrijf. In 2002 heeft Verwey Vastgoed een kantoor geopend in Heerlen en sinds medio 2012 is Verwey Vastgoed ook actief vanuit haar kantoor in Amsterdam. Vanuit het kantoor in Amsterdam ligt op dit moment het accent op het property management van BOG-portefeuilles. Gezien de toenemende vraag naar de verhuur en het property management van woningen in Amsterdam en de regio, is in het voorjaar besloten om ons bestaande kantoor in Amsterdam te gaan versterken met specialisten op het gebied van verhuur en beheer van woningen.

Het Klantenteam Wonen in Amsterdam bestaat uit woningspecialisten die al werkzaam zijn bij Verwey Vastgoed en er zijn nieuwe medewerkers aangetrokken. De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen getroffen om onze kennis en ervaring vanuit Rotterdam ook te vertalen naar de Amsterdamse woningmarkt.

Naast het reguliere property management zal ook het hospitality management een onderdeel gaan vormen van de dienstverlening door het Klantenteam. Eind 2012 heeft Verwey Vastgoed de afdeling Hospitality Management opgezet: deze afdeling is gespecialiseerd in (de ontwikkeling en uitvoer van) serviceconcepten in woontorens en kantoren. Daarnaast houdt deze afdeling zich bezig met marketing en community building van en op woning- en kantoorcomplexen, met een focus op co-creatie. Vanuit een adviserende en ondersteunende rol wordt de afdeling Hospitality Management betrokken bij de Klantenteams, zodat de kennis en ervaring van de hospitality branche gekoppeld wordt aan de expertise van het property management.

Verwey Vastgoed is actief binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s. Naast haar kernactiviteiten levert Verwey Vastgoed ook diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed, met het accent op hospitality management.

Er zijn momenteel 123 medewerkers werkzaam bij Verwey Vastgoed vanuit de kantoren Amsterdam, Rotterdam en Heerlen. Verwey Vastgoed is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verweyvastgoed.nl/MenuID/3494/Nieuws/Nieuws.html

Share.

Comments are closed.