EPICURUS voltooit een nieuwbouw project; Officiële opening Pathé Maastricht

0

Projectontwikkelaar EPICURUS is trots op de succesvolle ontwikkeling en voltooiing van een nieuwe Pathé bioscoop in Maastricht. Opdrachtgever Pathé opent een hypermoderne bioscoop op een prominente plek in het centrum van Maastricht. De nieuwe bioscoop is gelegen tegen het Eiffelgebouw van de beroemde Sphinx fabriek aan de Boschstraat.

Woensdag 4 november 2015 opent Pathé officieel de deuren van een nieuwe bioscoop in Maastricht. Op donderdag 5 november kan het publiek kennis maken met een bioscoop die is uitgerust met 8 zalen, met ca. 1000 stoelen, aangevuld met een theaterlounge.

Pathé gaat een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties en zal frequent evenementen organiseren.

Bernard van der Schans, directeur EPICURUS: “Het inpassen van een moderne bioscoop in een monumentale omgeving is een enorme uitdaging geweest. De essentie van vitalisering van historische binnensteden is het toevoegen van elementen die een nieuwe toekomst creëren, maar ook het oude respecteren. Het resultaat van die opgave is bijzonder en zal iedereen verbazen.”

 

http://epicurus.eu/data/documents/Persbericht-EPICURUS-Officiele-opening-Pathe-Maastricht-4-november-2015.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?