OVG Real Estate wint prestigieuze Corenet Global Innovators Award voor The Edge

0

Corenet Global heeft OVG Real Estate uitgeroepen tot winnaar van de H. Bruce Russell Global Innovators Award (GIA) voor kantoorgebouw The Edge, het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld.

Corenet Global heeft OVG Real Estate uitgeroepen tot winnaar van de H. Bruce Russell Global Innovators Award (GIA). De ultieme en prestigieuze award uitgereikt door Corenet Global is een erkenning voor innovatie op het hoogste niveau. OVG Real Estate ontvangt de award voor de ontwikkeling van kantoorgebouw The Edge, het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld.

The Global Innovator’s Award ontving meer dan 40 inschrijvingen van corporate real estate projecten uit heel de wereld. De zes finalisten hebben afgelopen zomer op de Harvard University hun duurzame projecten gepresenteerd aan een team van experts van Ernst & Young, MIT en andere tijdens de CoreNet Global Annual Global Summit in Los Angeles is OVG Real Estate uitgeroepen tot winnaar en de award uitgereikt.

OVG Real Estate ontving eerder dit jaar de Sustainable Leadership Award tevens door CoreNet Global uitgereikt.

 

http://ovgrealestate.nl/news/2015/ovg-real-estate-wins-prestigious-corenet-global-innovators-award-for-the-edge

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?