Nieuwe eigenaar voor winkelcomplex in Bilthoven

0

Renpart Retail XV cv heeft het winkelcomplex aan de Leyenseweg in Bilthoven gekocht. Het complex bestaat uit twee winkelunits met een totale oppervlakte van circa 3.000 m². De winkelruimte is verhuurd aan supermarktketen Hoogvliet en non-food discounter Action.

Het complex is gebouwd in 2009 en was in eerste instantie in gebruik als bouwmarkt. Het winkelcomplex ligt in de woonwijk Bilthoven-Zuid. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime gratis parkeervoorziening.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/nieuwe-eigenaar-voor-winkelcomplex-in-bilthoven/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?