Jeannette Baljeu nieuwe directeur SBRCURnet

0

Jeannette Baljeu (48) is met ingang van 1 november de nieuwe directeur van SBRCURnet, kennispartner voor de bouw en GWW. Zij volgt hiermee Jack de Leeuw op. Baljeu was in de periode van 2006-2014 wethouder in Rotterdam op het gebied van Verkeer & Vervoer, Haven en organisatieontwikkeling.

‘Met de aanstelling van Jeannette denken wij de juiste persoon te hebben gevonden om de stappen in de markt te zetten en als kennispartner in en met De Bouwcampus te groeien’, aldus ir. Daan Sperling, voorzitter van de raad van commissarissen van SBRCURnet.

Nieuwe koers
Samen met partners uit de bouw- en GWW-sector ontwikkelt, deelt en implementeert SBRCURnet vakkennis. Dit alles om deze sectoren in de breedte te blijven ontwikkelen. In het verleden kon de kennisinstelling voor een deel van haar middelen gebruik maken van fondsen uit de bouwsector. Omdat deze fondsen in de toekomst eindig zijn, is er een plan gemaakt om hier minder van afhankelijk te zijn.

Sperling: ‘Dit vraagt het nodige van de organisatie. In goed overleg is afgesproken dat Jack de Leeuw meer afstand neemt. Hij blijft tot medio 2016 als directieadviseur aan om zijn kennis en kunde in te zetten voor de volgende stap van SBRCURnet.’

 

http://www.sbrcurnet.nl/blogs/jeannette-baljeu

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?