G&S verkoopt Gershwin Townhouses

0

Een uniek hofje met zes chique grondgebonden Townhouses, allemaal verkocht. Vanaf € 1.100.000,– v.o.n. De Townhouses zijn volledig afgewerkt met een luxe keuken en meerdere badkamers. Ieder Townhouse heeft een oppervlak van minimaal 220 m² en bestaat uit drie verdiepingen plus een souterrain dat direct grenst aan twee privé parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage.

De woonwijk Gershwin, grenzend aan de Beethovenstraat, is volop in ontwikkeling. Hoewel de Townhouses omringd zijn door kosmopolitische Zuidas-gebouwen, voelt het alsof je buiten woont door al het groen en de zichtlijnen waarmee in het stedenbouwkundig ontwerp rekening is gehouden. Wonen op de Zuidas is trending topic en steeds meer mensen ontdekken de voordelen en bijzondere eigenschappen van de Zuidas als woonwijk. De Townhouses maken onderdeel uit van de ontwikkeling Kavel 1A, waar momenteel ook gebouwd wordt aan het kantoor 500 Beethovenstraat. Beide projecten zijn ontworpen door architectenbureau Felix Claus Dick van Wageningen architecten, voorheen Claus en Kaan Architecten. De Gershwin Townhouses worden naar verwachting medio 2016 opgeleverd. G&S bouwt ook aan 900 Mahler. Deze prestigieuze woontoren met (privé) rooftop zwembad wordt medio 2016 opgeleverd.

G&S Vastgoed werd bijgestaan door verkopend makelaars Eefje Voogd Makelaardij en Broersma Nieuwbouw.

 

http://www.gensvastgoed.nl/nieuws/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?