Nieuwe huisvesting Hypsos opgeleverd

0

Vrijdag 30 oktober is het nieuwe bedrijfspand voor Hypsos BV aan de Centurionbaan in Soesterberg opgeleverd. Heembouw realiseerde de nieuwe huisvesting voor dit internationale design- en productiebedrijf, gericht op creatieve concepten voor live communicatie, in opdracht van eindinvesteerder WDP.

Habeon Architecten maakte het ontwerp. Hypsos zal haar nieuwe pand, dat circa 7.200 m² omvat, verdeeld over circa 5.700 m² productie- en opslagruimte en 1.500 m² kantoorruimte, zo spoedig mogelijk betrekken. De afgelopen weken werd de productieruimte, die Heembouw eerder heeft opgeleverd, al ingericht en in gebruik genomen. Hypsos was gevestigd op de Batenburgweg, eveneens in Soesterberg, maar heeft deze locatie verlaten in verband met daar geplande woningbouw. Hypsos neemt het nieuwe pand als huurder in gebruik en sloot daarvoor een 15-jarige huurovereenkomst met WDP.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2015/oktober/nieuwe-huisvesting-hypsos-opgeleverd/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?