Gemeente Leiden huurt Gortercomplex voor opvang vluchtelingen

0

De gemeente Leiden heeft een huurovereenkomst gesloten voor circa 6.000 m² kantoorruimte aan de Wassenaarseweg 54-58 in Leiden.

Het Gortercomplex wordt voor de periode van een jaar gehuurd en wordt door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in gebruik genomen voor de noodopvang van vluchtelingen. De 250 vluchtelingen die nu verblijven in de crisisopvang in Leiden en Leiderdorp worden hier als eerste opgevangen.

De verhuurder, een particulier belegger, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/gemeente-leiden-huurt-gortercomplex-voor-opvang-vluchtelingen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?