I.Turn.IT huurt winkel aan Oosterstraat Groningen

0

I.TURN.IT, een nieuw initiatief om jongeren geïnteresseerd te krijgen in IT, heeft de winkelruimte van circa 213 m² op de begane grond en 90 m² op de onderverdieping aan de Oosterstraat 52 in Groningen gehuurd.

I.Turn.IT is opgezet door een aantal jonge ondernemers en houdt zich bezig met versterking en verbetering van de IT-branche in Noord-Nederland. Door jonge mensen vroegtijdig in deze sector te laten werken en IT zichtbaar te maken in voor jongeren aantrekkelijke branches (zoals mode, muziek en sport) wil I.Turn.IT een grote groep goed geschoolde IT’ers creëren.

Het bedrijf werkt al samen met onder andere Gasunie, KPN consulting, RDW, DUO, Wild Sea, regio Groningen-Assen, Hanzehogeschool en ING.

De winkelruimte zal worden ingericht als een creatieve werkomgeving waarbij jongeren al doende achter de pc bekend raken met IT.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/iturnit-huurt-winkel-aan-oosterstraat-groningen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?