CITO B.V. huurt ca. 1.500 m² bedrijfsruimte op ‘Het Broek’

0

Medio volgend jaar neemt Cito haar nieuwe locatie op bedrijventerrein ‘Het Broek’ aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem in gebruik. Het instituut voor toetsontwikkeling, bekend van de Cito toets, was op zoek naar een nieuwe plek dichter bij haar kantoor aan de Amsterdamseweg.

Het pand wordt door de verhuurder, een particuliere belegger, op dit moment volledig gerenoveerd naar de wensen en eisen van huurder.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens de verhuurder. ABC Makelaars was tevens betrokken bij de verhuur als collegiale makelaar.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12053/CITO-B.V.-huurt-ca.-1.500-m%C2%B2-bedrijfsruimte-op-%E2%80%98Het-Broek%E2%80%99.html?Type=#.VjUqDfkvfIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?