Valad Europe verkoopt twee gebouwen uit de Landmark-portefeuille

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft twee kantoorgebouwen verkocht uit de Landmark-portefeuille.

De “Crown Buildings” gelegen aan de Hullenbergweg in Amsterdam bestaan uit Crown Building North met een oppervlakte van 3.889 m² en Crown Building South met een oppervlakte van 3.907 m². De totale kantooroppervlakte van 7.796 m² is per gebouw verdeeld over zeven verdiepingen. De objecten huisvesten 23 huurders, waaronder Linx Telecommunications, Bright Lease en More Recruitment. De objecten zijn gelegen in Amsterdam Zuidoost tegenover de IKEA en uitstekend bereikbaar via de A9.

Valad Europe is in 2013 aangewezen om het management te voeren van de Landmark-portefeuille met de opdracht waarde te creëren en huurinkomsten te verhogen door de uitvoering van assetmanagementinitiatieven. De portefeuille bestond destijds uit 13 kantoorgebouwen (waaronder de twee Crown Buildings) die zich hoofdzakelijk in de Randstad bevonden.

Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux: “Deze transacties volgen na afronding van onze businessplannen voor de gebouwen. Deze omvatten een volledige herpositionering en de ondertekening van vier nieuwe huurcontracten in 2015 voor de verhuur van de leegstaande kantoorruimte. Sinds we het management voeren van de Landmark-portefeuille hebben we 20.000 m² aan kantoorruimte verhuurd aan 35 huurders, waardoor de waarde van de portefeuille substantieel is toegenomen.”

JLL trad op als vertegenwoordiger van Valad Europe. NautaDutilh heeft juridisch advies verstrekt.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2015/138-valad-europe-verkoopt-twee-gebouwen-uit-de-landmark-portefeuille

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?