Spaanse parfumerieketen Equivalenza huurt winkelruimte in Alexandrium te Rotterdam

0

Klépierre Management Nederland B.V. heeft met parfumerieketen Equivalenza een huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte in winkelcentrum Alexandrium te Rotterdam. Het betreft hier de voormalige winkel van HI (KPN) van circa 56 m².

Equivalenza is opgericht in 2011 en heeft in vier jaar tijd een uitzonderlijke expansie gekend met inmiddels ruim 850 vestigingen in meer dan 32 landen wereldwijd. Naast de vestiging in winkelcentrum Alexandrium, opende Equivalenza dit jaar ook in Renesse en Den Bosch. De van oorsprong Spaanse formule is gespecialiseerd in het classificeren van geuren per geurfamilie. De keten heeft een assortiment van meer dan honderd vrouwenparfums en vijftig mannenparfums.

Equivalenza werd geadviseerd door JLL. In de Benelux is Equivalenza op zoek naar 50 winkels en heeft JLL gevraagd haar exclusief te begeleiden. Vertrekkend huurder KPN werd geadviseerd door RPM.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/768/spaanse-parfumerieketen-equivalenza-huurt-winkelruimte-in-alexandrium-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?