Heropening winkelcentrum Wilgendonk in Papendrecht

0

Begin oktober is het winkelcentrum Wilgendonk in Papendrecht opnieuw geopend. De heropening volgt op de revitalisatie van het winkelcentrum. Dit was nodig om het een eigentijdse uitstraling te geven en om uitbreiding te realiseren, waar enkele huurders behoefte aan hadden.

In samenwerking met Velocity European Properties cv, die sinds 2010 eigenaar is van het winkelcentrum, heeft DTZ Zadelhoff de werkzaamheden opgepakt. Door N-Architecten uit Maastricht is nadere uitwerking aan het plan gegeven.

Het team Property Transformers van DTZ Zadelhoff heeft als gedelegeerd ontwikkelaar het winkelcentrum volledig gerevitaliseerd waarbij onder andere de koepel is verdwenen en duurzame verlichting is aangebracht. Hierdoor heeft het winkelcentrum Wilgendonk weer een frisse en moderne uitstraling gekregen.

Door de revitalisatie hebben winkeliers hun uitbreidingsplannen kunnen realiseren. Zo heeft Albert Heijn zijn winkelruimte bijna twee keer zo groot kunnen maken.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q4-2015/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/heropening-winkelcentrum-wilgendonk-in-papendrecht/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?