Eimskip verlengt huur PortCity I in Rotterdam

0

Broekman Real Estate en Eimskip Nederland hebben overeenstemming bereikt over de huurverlenging van kantoorruimte in ‘PortCity I’ in de Waalhaven van Rotterdam. Het gaat om circa 1.000 m² kantoorruimte met een verlenging van tien jaar.

‘PortCity I’ is een representatief kantoorgebouw met uitzicht over de Waalhaven en biedt de mogelijkheid van een uitgebreid, professioneel dienstenpakket waaronder een receptiedienst, vergaderfaciliteiten, restaurant en ICT-diensten. Naast Eimskip zijn ook Broekman Group, Henry Bath en Fesco Lines in ‘Port City I’ gehuisvest.

In het kantoorgebouw van circa 7.650 m² is nog circa 1.970 m² beschikbaar in units vanaf circa 200 m².

Eimskip werd begeleid door Walravens Advies. De verhuurder, Broekman Real Estate bv, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/eimskip-verlengt-huur-portcity-i-in-rotterdam/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?