DTZ Zadelhoff adviseert Vascobelo bij expansie in Nederland

0

Nederland heeft een nieuwe horecaformule: Vascobelo V-bar. De van origine Belgische koffieproducent wil in het komende jaar zes nieuwe locaties openen in de Randstad.

In februari van dit jaar opende het high-end koffiemerk haar eerste vestiging aan de Suikerrui 32 in Antwerpen. Daarna volgden een Vascobelo V-bar in de nieuwe Scheltema in Amsterdam en een vestiging aan de Grote Berg 16 in Eindhoven.

In Vascobelo V-bars wordt premium koffie geschonken. Daarnaast kunnen bezoekers er genieten van een ontbijt, lunch of van kleine gerechten om te delen. Elke vestiging is uniek en biedt een eigen assortiment.

Op korte termijn is Vascobelo op zoek naar horecaruimte in Amsterdam en Haarlem.
Vervolgens wordt gekeken naar andere locaties in Nederland.

DTZ Zadelhoff adviseert Vascobelo bij haar uitbreiding in Nederland.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q4-2015/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-adviseert-vascobelo-bij-expansie-in-nederland/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?