AIMMS huurt kantoorruimte aan Diakenhuisweg Haarlem

0

Mayfield Asset and Property Management heeft voor zijn opdrachtgever DPC Vermeer 6 een huurovereenkomst gesloten met AIMMS voor circa 700 m² kantoorruimte, inclusief parkeerplaatsen, aan de Diakenhuisweg 29-35 in Haarlem.

De kantoorruimte is onderdeel van het kantorencomplex Oostpoort en ligt op een unieke locatie in Haarlem en op loopafstand van NS-station Haarlem Spaarnwoude.

AIMMS is een innovatief technologiebedrijf met kantoren in Europa, de VS en Azië. Het bedrijf biedt een analytisch, modellering en optimalisatie platform dat complexe zakelijke besluitvorming op elk organisatorisch niveau ondersteunt. Opdrachtgevers zijn onder andere Alstom, BP, Kroger, Nike, Unilever en Shell.

De verhuurder werd bij deze transactie begeleid door Mayfield Asset and Property Management. De huurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/aimms-huurt-kantoorruimte-aan-diakenhuisweg-haarlem/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?