Start bouw multifunctioneel parkeergebouw RAI Amsterdam

0

Aan de Stegge Twello is gestart met de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe parkeergebouw bij RAI Amsterdam dat multifunctioneel inzetbaar is.

Het parkeergebouw wordt gerealiseerd tussen hal 8, hal 9 en het Forum op het RAI-complex. Ten behoeve van de bouw is de bestaande corridor, de verbindingsbrug tussen de werkterrassen en een deel van de werkterrassen, tussen hal 8 en 9 gesloopt. In goed overleg met RAI Amsterdam zijn deze werkzaamheden tussen diverse beurzen en congressen gepland. Het gesloopte materiaal wordt gerecycled en gebruikt als ondergrond van het bouwterrein. Op dit moment worden de grondverdringende funderingspalen trillingvrij in de grond vervaardigd. Deze wijze zorgt ervoor dat de overlast voor RAI Amsterdam tot een minimum wordt beperkt.

Multifunctioneel inzetbaar
Het nieuwe parkeergebouw zal 9 lagen tellen met in totaal circa 1.000 parkeerplaatsen. De eerste verdieping van het parkeergebouw is door de extra verdiepingshoogte door RAI Amsterdam tevens in te zetten als extensiehal of congresruimte. Daarnaast biedt het dak van het parkeergebouw diverse mogelijkheden voor commerciële activiteiten van RAI Amsterdam.

 

http://www.adst.nl/nieuws/start-bouw-multifunctioneel-parkeergebouw-rai-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?