Capital Value mag zich FD Gazelle 2015 noemen

0

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad prijzen uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen. Zojuist is bekend geworden dat Capital Value zich officieel FD Gazelle 2015 mag noemen én genomineerd is voor de Gouden Gazelle! Capital Value is trots op het resultaat en dankt alle opdrachtgevers en relaties voor het gestelde vertrouwen.

De FD Gazellen voor de regio Utrecht worden op 19 november a.s. uitgereikt. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt ook de winnaar van de Gouden Gazelle regio Utrecht bekendgemaakt. Wij houden u op de hoogte.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars.

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/capital-value-mag-zich-fd-gazelle-2015-noemen?news_id=291

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?