Amsterdam Bike rent opent vestiging op IJDock

0

Het fietsenverhuurbedrijf Amsterdam Bike rent heeft een overeenkomst gesloten met a.s.r. vastgoed ontwikkeling voor de huur van circa 160 m². De unit (IJdok 47) bevindt zich op de begane grond van het appartementengebouw op IJDock in Amsterdam.

Amsterdam Bike rent opent naar verwachting medio december zijn deuren voor de verhuur van rijwielen. De komst van de ondernemer is opnieuw een mooie aanvulling op de bedrijvigheid op het stadseiland, dat door toeristen al wordt bestempeld als klein Manhattan.

Bedrijvigheid op IJDock
IJDock ligt zo’n 500 meter westelijk van het Centraal Station in Amsterdam en is een modern, kwalitatief hoogwaardig verblijfsgebied met grootstedelijke voorzieningen. Op de begane grond van het woongebouw zijn verder gevestigd Ma Bella Cakery, Bagels & Beans, MisterGreen (gespecialiseerd in verhuur van elektrisch vervoersmiddelen) en groentewinkel Green Haven, gespecialiseerd in biologische en zogenaamde ‘vergeten’ groenten. In het hotel is restaurant I-Dock gevestigd. Afgelopen zomer opende restaurant MOS van Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo haar deuren. Het restaurant dat plaats biedt aan ruim 80 personen is gevestigd schuin onder het Paleis van Justitie in een ruimte van 9 meter hoog.

Naast de commerciële ruimten is er een Paleis van Justitie, een appartementengebouw, een kantoortoren waarin onder andere de Waterpolitie van het KLPD en diverse advocatenkantoren zijn gevestigd, het Room Mate hotel en een passantenhaven gerealiseerd. De onderliggende parkeergarage omvat 500 plaatsen, waarvan de 350 openbare plaatsen in eigendom zijn van Interparking.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/10/amsterdam-bike-rent-opent-vestiging-op-ijdock/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?