Dispack Supply Chain Solutions huurt 7.000 m² in DC Kraaiven Tilburg

0

Dispack huurt 7.000 m² magazijnruimte voor ruim drie jaar aan de Zevenheuvelenweg op industrieterrein Kraaiven in Tilburg. Het moderne magazijn voldoet aan alle eisen van de logistieke dienstverlener.

Dispack is gespecialiseerd in displays en verpakkingen. Zij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot eindproduct. De organisatie verzorgt aanvullende diensten zoals het in- en ompakken van presentatiemateriaal, eventuele opslag of voorraadbeheer, distributie, professionele plaatsing op locatie en aftersales activiteiten.

De magazijnruimte maakt onderdeel uit van het door HVBM Vastgoed ontwikkelde verzameldistributiecentrum van in totaal ruim 24.000 m², bestaande uit drie aparte hallen. Iron Mountain en Dobo Logic huren in hetzelfde complex ieder circa 8.600 m² magazijnruimte en 350 m² kantoorruimte.

Het terrein kan uitgebreid worden met ruim 8.000 m² magazijnruimte en 500 m² kantoorruimte.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/dispack-supply-chain-solutions-huurt-7000-m2-in-dc-kraaiven-tilburg/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?