Drie nieuwe huurders voor Calypso in Rotterdam Central District

0

In het markante gebouw Calypso, aan het Kruisplein 476-488 in Rotterdam, is in de afgelopen maanden ruim 2.400 m² kantoorruimte verhuurd. Communicatieadviesbureau PersC, architectenbureau Kraaijvanger en Aronsohn Raadgevend Ingenieurs kozen voor deze locatie.

Nu NS-station Rotterdam Centraal gereed is en het openbaar gebied en de looproute naar het centrum worden afgerond, blijkt Calypso een interessante vestigingslocatie. Dit heeft onder andere te maken met de centrale ligging, het hoogwaardige afwerkingsniveau (nieuwbouw), de voorzieningen in de directe omgeving en de bereikbaarheid.

Calypso omvat naast kantoorruimte ook appartementen, horeca, fitness, een Albert Heijn-vestiging, Bagels&Beans en heeft een hoog serviceniveau door de servicebalie. De kantoorruimte is uitstekend geschikt voor vernieuwende kantoorconcepten. De grote open vloeren en royale parkeernorm zijn uniek voor een centrumlocatie.

Er is in het complex, op de tweede en derde verdieping, nog circa 2.400 m² kantoorruimte te huur vanaf circa 150 m².

VolkerWessels is eigenaar van gebouw Calypso. NEW NRG Real Estate heeft in nauwe samenwerking met VolkerWessels het gebouw in korte tijd een nieuw elan gegeven. DTZ Zadelhoff adviseert bij de verhuur van het gebouw.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/drie-nieuwe-huurders-voor-calypso-in-rotterdam-central-district/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?