Winnaar fotowedstrijd CBRE ‘Urban Photographer of the Year 2015’ bekend

0

Oscar Rialubin, afkomstig uit de Filipijnen, heeft de CBRE Urban Photographer of the Year competition 2015 gewonnen. Zijn foto, genaamd ‘Xyclops’, werd geselecteerd uit 21.000 inzendingen uit 113 landen, een recordaantal sinds de wedstrijd in 2006 voor het eerst werd uitgeschreven. De foto laat een horlogemaker zien die in Doha (Qatar) zijn vak uitoefent.

Hij wist met zijn inzending het beste het thema ‘Cities at Work’ vast te leggen en wint hiermee een luxueuze trip naar een locatie naar keuze. De Urban Photographer of the Year competition, waaraan zowel amateurs als professionals uit de hele wereld kunnen deelnemen, is wereldwijd de grootste in z’n soort.

Naast de overall winnaar waren er ook prijzen per regio te winnen. Armen Dolukhanyan won in de regio EMEA met zijn foto ‘Couple Policemen’. Peter Graney won de prijs voor de regio Azië en de Pacific met ‘Poultry Prepared for Market’. Tot slot kwam Christopher Martin met ‘Winter Work’ als beste uit de Amerikaanse inzendingen uit de bus.

Dit jaar is voor het eerst ook de categorie ‘Mobiele fotografie’ toegevoegd. De winnaar, Cocu Liu uit China, wist een fantastische foto te maken met haar mobiele telefoon en viel in de prijzen met ‘Blizzard Days’.

Voor meer informatie over deze wedstrijd en om de winnende foto’s te bekijken: http://www.cbreupoty.com/past-winners/2015-winners.aspx

 

http://nieuws.cbre.nl/winnaar-fotowedstrijd-cbre-urban-photographer-of-the-year-2015-bekend/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?