R&W Traktiebatterijen Import koopt object aan Bellstraat Ede

0

R&W Traktiebatterijen Import bv heeft het representatieve bedrijfs-/kantoorgebouw aan de Bellstraat 8 in Ede gekocht. Het gebouw bestaat uit circa 780 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen en circa 645 m² bedrijfsruimte.

R&W Traktiebatterijen Import is een zelfstandige aanbieder van batterijen en laders en is dienstverlener op het gebied van energiepakketten. R&W gaat het gebouw voor haar eigen bedrijfsvoering gebruiken.

De verkoper, een particuliere belegger, werd bij deze verkoop geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/rw-traktiebatterijen-import-koopt-bedrijfs-kantoorgebouw-aan-bellstraat-ede/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?