Snow Software nieuwe huurder in kantorencomplex Oostpoort

0

Snow Software huurt circa 700 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen aan de Diakenhuisweg 29-35 in Haarlem in het kantorencomplex Oostpoort. Het kantorencomplex, met een oppervlakte van circa 3.300 m², ligt op een unieke locatie in Haarlem op loopafstand van NS-station Haarlem Spaarnwoude.

Snow Software is een wereldwijde leverancier van producten en diensten op het gebied van Software Asset Management (SAM). Door middel van SAM-oplossingen zorgt het bedrijf ervoor dat organisaties over de juiste licenties beschikken voor de software die ze gebruiken en zo niet te veel betalen.

Voor de verhuur is nog circa 1.900 m² kantoorruimte beschikbaar.

Het kantorencomplex Oostpoort wordt collegiaal verhuurd door Wagenhof Bedrijfsmakelaars en DTZ Zadelhoff. De verhuurder werd bij deze transactie begeleid door Mayfield Asset and Property Management en geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/snow-software-nieuwe-huurder-in-kantorencomplex-oostpoort/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?