Mondial VSN Verhuizingen huurt bedrijfsruimte in Nieuwegein

0

Mondial VSN Verhuizingen heeft een huurovereenkomst gesloten voor bedrijfsruimte aan de Overijsselhaven 21 in Nieuwegein. De bedrijfsruimte op het industrieterrein Plettenburg – De Wiers heeft een totale oppervlakte van circa 1.290 m², waarvan 205 m² kantoorruimte.

De huurder neemt een gedeelte van de verhuistak van Mondial TSN Groep uit Houten over. Het nieuwe bedrijf gaat de huidige verhuisactiviteiten voortzetten en gaat verder onder de naam Mondial VSN Verhuizingen.

De Waal Beheer O.G. Utrecht bv werd bij deze transactie, in collegiale samenwerking met Brecheisen Bedrijfsmakelaars, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/mondial-vsn-verhuizingen-huurt-bedrijfsruimte-in-nieuwegein/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?