Jones Day huurt Concertgebouwplein 20 te Amsterdam

0

Kroonenberg Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met het internationale advocatenkantoor Jones Day voor het gebouw gelegen aan Concertgebouwplein 20 te Amsterdam. Jones Day zal het gehele gebouw met een totale oppervlakte van circa 2.300 m² huren. Jones Day is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld, met 42 vestigingen wereldwijd.

In 2012 heeft Kroonenberg Groep het gebouw verworven, dat in 1914 werd gerealiseerd. Het voormalige kantoorgebouw van Van Lanschot Bankiers werd sindsdien ingrijpend gerenoveerd naar ontwerp van Rijnboutt. Het monumentale karakter van het gebouw is aan de buitenzijde behouden gebleven. Binnen is het kantoorgebouw zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van state-of-the-art techniek.

Jones Day is sinds 2013 gevestigd in Amsterdam en heeft een sterke groei doorgemaakt. Om de verdere groei te kunnen faciliteren, is gekozen voor het gebouw gelegen aan Concertgebouwplein 20 dat geheel voldoet aan de verwachtingen die Jones Day van zijn kantoorlocatie heeft.

CBRE, DTZ Zadelhoff en NL Real Estate waren belast met de verhuur van Concertge-bouwplein 20. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten adviseerde huurder Jones Day bij deze transactie.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/313/jones-day-huurt-concertgebouwplein-20

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?