Italiaans lunchcafé huurt in Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen

0

Het Italiaanse lunchcafé Scaccomatto heeft een overeenkomst gesloten met a.s.r. vastgoed ontwikkeling voor de huur van circa 115 m² aan het Gouweplein 3 in het Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen. Naar verwachting opent de lunchroom begin november haar deuren.

De lunchroom is qua eten en sfeer geschoeid op Italiaanse leest. Bewoners en bezoekers van het winkelcentrum kunnen hier terecht voor koffie met een lekkernij, lunch en / of borrel. Van heerlijke luxe belegde warme en koude broodjes op het terras tot verse pasta en pizzapunt ‘to go’. Een mooie aanvulling op Verhage en de horeca van de Hema in het winkelcentrum. Deze transactie werd begeleid voor huurder door Adhoc Horecamakelaars.

Andere huurders in het winkelcentrum zijn: ING, D-reizen, HEMA, C&A, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Rabobank Gouwestreek, Etos, Beter Horen, ICI Paris XL, Nelson Schoenen, Lidl, Kruidvat, Primera, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle, Wim Jansen Bloemen, Club Kappers, Kippie, Stomerij Perfect, Mulder mode (een herenmode en damesmode zaak), Juwelier Robert den Haag, Welcom bij Jaap, Henk-Jan van Gils Bloemen- Kadoshop, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Bremmer Schoenen en Lederwaren, La Mer, Greenfield, Tims Shoes, Gezond en Wel, De Kaashakker, Bonita en Snoopy Mode.

Winkelcentrum Gouweplein
Het Winkelcentrum Gouweplein bestaat in totaal uit meer dan 19.000 m² retail. Altera Vastgoed is de belegger van het winkelcentrum. Naast de winkels omvat het programma een parkeergarage voor 1.200 auto’s, 260 woningen en een sociaal cultureel centrum Cultuurhuys de Kroon. Hierin zijn gevestigd Bibliotheek de Groene Venen, kunst- en cultuurorganisatie Vonk, Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen en een theaterzaal. Een belangrijk deel van de woningen is aangekocht door Woonpartners Midden-Holland. Centrum Waddinxveen is een gezamenlijk ontwerp van Soeters Van Eldonk architecten, 01-10 Architecten, rphs+, Dittmar Architecten en Rijnboutt.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/10/italiaans-lunchcaf%C3%A9-huurt-in-winkelcentrum-gouweplein-te-waddinxveen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?