CBRE Global Investors tekent huurcontract met TK Maxx voor winkel in Eindhoven

0

CBRE Global Investors heeft een langjarig huurcontract getekend met de internationale retailketen TK Maxx voor een winkel van 2.300 m² in de Heuvel Galerie te Eindhoven. De eerste Nederlandse winkel van deze retailer zal liggen aan het herontwikkelde Forum, het nieuwe centrale plein in het winkelcentrum. TK Maxx zal een winkel openen van 700 m² op de begane grond en 1600 m² in het souterrain. TK Maxx is de derde grote retailer die zich met een tweelaagse unit vestigt aan het Forum, nadat H&M en Vapiano al eerder hun deuren openden. Andere retailers aan het Forum zijn Hugo Boss, Supertrash, Guess, Elle en Costes.

TK Maxx is een vooraanstaande retailer in ‘off-price apparel & home fashion’ en biedt wereldwijd een groot assortiment van designmerken die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs.

RSP Makelaars verzorgt in collegiale samenwerking met Cushman en Wakefield het leasing management voor CBRE Global Investors in de HEUVEL.

 

http://www.rspmakelaars.nl/news/95/cbre-global-investors-huurt-winkel-heuvel-galerie-

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?