Altera Vastgoed NV verwelkomt 3 nieuwe huurders aan de Parellaan 6-62 te Hoofddorp

0

Op bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid heeft Altera onlangs drie nieuwe huurders verwelkomd aan de Parellaan 6 – 62. In totaal is er ca.1.791 m² bedrijfsruimte langjarig verhuurd. Met het contracteren van deze nieuwe huurders blijft het bedrijvenpark voor zowel nieuwe als bestaande partijen een aantrekkelijke vestigingslocatie.

Op de Parellaan 6 heeft Fives North American Combustion Netherlands BV, vertegenwoordigd door Falkenstein Bedrijfshuisvesting, 321 m² bedrijfsruimte en 325 m² kantoorruimte gehuurd. Fives North American Combustion Netherlands BV ontwerpt en levert machines, proces-apparatuur en productie lijnen voor werelds grootste industrieën.

De Parellaan 30 is verhuurd aan aannemersbedrijf J&B Wouters. Het gehuurde betreft een bedrijfsruimte van 231 m² en een kantoorruimte van 113 m².

In Parellaan 40 heeft Köhler BV een ruimte gehuurd van 462 m² bedrijfsruimte en 339 m² showroomruimte. Köhler BV is een Seat/Skoda dealer en is verhuisd van de Smaragdlaan 6 naar de Parellaan.

Altera Vastgoed N.V. is bij deze transacties vertegenwoordigd door Colliers International die collegiaal met Blaauwhof Makelaars is aangesteld voor de verhuur.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2015/08-10-2015-altera-vastgoed-nv-verwelkomt-3-nieuwe-huurders-aan-de-parellaan-6-62-te-hoofddorp

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?