Tapijtcentrum Nederland (TCN) naar Meubelboulevard Den Bosch

0

Op De Herven in ’s-Hertogenbosch, aan de Tinnegieterstraat 34-36 (aansluitend aan de Meubelboulevard), huurt Tapijtcentrum Nederland B.V. circa 1.400 m² winkelruimte. De winkelruimte is langdurig bij Kringloopwinkel Vindingrijk (gemeente ’s-Hertogenbosch/Weener Groep) in gebruik geweest. Vindingrijk is naar een grotere accommodatie verhuisd en heeft de ruimte op 1 oktober 2015 opgeleverd. Direct aansluitend heeft Tapijtcentrum Nederland, door bemiddeling van RSP Makelaars, de winkelruimte gehuurd en de sleutels in ontvangst genomen. Begin 2016 gaat de winkel open; de komende maanden wordt de winkel eerst verbouwd.

 

http://www.rspmakelaars.nl/news/93/transactie-tapijtcentrum-nederland-meubelboulevard

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?