Rick van Heumen benoemd tot algemeen directeur Bouw en Vastgoedontwikkeling Utiliteit

0

Sinds 1 oktober jl. bekleedt Rick van Heumen MRE (56) de nieuwe functie van algemeen directeur Bouw en Vastgoedontwikkeling Utiliteit. Vanuit deze functie zal Rick vorm geven aan de verdere integratie en uitbouw van de disciplines vastgoedontwikkeling en bouw in de utilitaire markt, zodat Hurks zich in dit segment stevig kan positioneren.

Hurks zet daarmee een volgende stap in zijn strategie om nog adequater antwoord te kunnen bieden op commerciële vastgoed- en bouwopgaven, alsmede op de verdere uitbouw van één-op-één relaties. Rick heeft ruime internationale ervaring op het gebied van vastgoed, projectontwikkeling en utiliteitsbouw, onder meer opgedaan bij 3W vastgoed B.V., Grontmij Real Estate International B.V. en Eurasian Real Estate B.V. Bij de laatste twee bedrijven was hij als directeur actief in (Oost-)Europa. Bij Grontmij Real Estate lag het zwaartepunt op aansturing van landenorganisaties, diverse samenwerkingsverbanden (oa. ING RE en Schiphol RE) en diverse projecten in onder meer België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Italië en Spanje. Bij Eurasian Real Estate B.V. lag de focus op risicodragende ontwikkelingen in partnership met diverse internationale partijen in Servië, Hongarije, Roemenië en Rusland. Bij Hurks startte hij in 2010 als directeur vastgoedontwikkeling, waarna hij nu algemeen directeur Hurks Bouw en Vastgoedontwikkeling Utiliteit (‘s-Hertogenbosch) is. Deze benoeming volgt op de bekendmaking van vorige maand waarbij Vivienne Klaassen is benoemd tot algemeen directeur Bouw en Vastgoedontwikkeling voor het marktsegment wonen (Eindhoven-Almere/Utrecht).

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/rick-van-heumen-benoemd-tot-algemeen-directeur-bouw-en-vastg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?