Op=Op Voordeelshops huren in Rotterdam

0

Kroonenberg Groep is met Op=Op Voordeelshops een langjarige huurovereenkomst aan-gegaan voor twee nieuwe winkels in Rotterdam. Aan de Hesseplaats 56 zal Op=Op circa 295 m² winkelruimte huren. In winkelcentrum Hoogvliet huurt Op=Op circa 525 m² ver-deeld over begane grond en kelder. Beide contracten zijn op 1 oktober 2015 ingegaan en na een korte inbouwperiode zullen de winkels nog dit najaar open gaan.

Tevens werd het huurcontract tussen Op=Op Voordeelshops en Kroonenberg Groep voor de winkelruimte aan de Burgemeester Bramerstraat 6 te Hardenberg langjarig verlengd.

De Op=Op Voordeelshops bieden een ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten tegen een zeer lage prijs. De eerste winkel van Op=Op Voordeel-shops opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. De groei van de keten zette daarna gestaag door en in juni 2015 opende Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

Kroonenberg Groep werd bij de verhuur geadviseerd door Colliers International en Van Splunter Bedrijfshuisvesting. Huurder werd bijgestaan door Jacobs van der Meij.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/309/op%3Dop-voordeelshops-huren-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?