MN verkoopt winkel-/wooncomplexen in centrum van Dongen

0

MN heeft (namens een van haar pensioenfondsen) een beleggingspropositie bestaande uit drie winkel-/wooncomplexen in het centrum van Dongen verkocht.

De complexen aan het Looiershof, de Tramstraat, het Looiersplein en de Hoge Ham bestaan ieder uit winkelruimten op de begane grond en woningen op de verdiepingen.

De winkels hebben een totale verhuurbare oppervlakte van circa 2.950 m² en bestaan uit een courante Albert Heijn supermarkt en 11 winkelunits. Op de verdiepingen boven de winkels liggen in totaal 39 woningen, bestaande uit 21 maisonnettes en 18 appartementen.

De koper is bij deze beleggingstransactie geadviseerd door Reinburg vastgoedspecialisten en Wedemeijer Marks notarissen. De verkoper, MN, is juridisch bijgestaan door Houthoff en bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/mn-verkoopt-winkel-wooncomplexen-in-dongen-centrum/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?