Mercedes-Benz Nederland verkoopt bedrijfsruimte aan particuliere belegger

0

Mercedes-Benz Nederland bv heeft de locatie aan de Nijverheidsstraat 55 in Nijkerk verkocht aan een particuliere belegger.

Het vrijstaande bedrijfsgebouw met een oppervlakte van circa 10.596 m², waarvan circa 2.396 m² kantoorruimte, ligt aan de rijksweg A28. Na de verkoop huurt Mercedes-Benz Nederland circa 2.894 m² kantoorruimte, trainingsruimte en sanitaire ruimte terug.

De koper werd bij de transactie begeleid door JLL. De verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/mercedes-benz-nederland-verkoopt-bedrijfsruimte-aan-particuliere-belegger/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?