Flying Tiger naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

0

Altera Vastgoed heeft Flying Tiger gecontracteerd voor het St. Jorisplein. De Deense formule is een goede aanvulling op het huidige winkelaanbod en zal nog voor de feestdagen haar winkel openen.

Flying Tiger huurt ca. 250 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 280 m² op de verdieping voor het magazijn en de secundaire ruimten. De winkel aan het St. Jorisplein is de 18e Flying Tiger vestiging in Nederland. Flying Tiger staat bekend om haar unieke Scandinavische en snel wisselende assortiment. De winkel verkoopt zaken die je nodig hebt en cadeau wilt geven op het gebied van onder meer kantoor, hobby, speelgoed en woonaccessoires.

Winkelcentrum Sint Jorisplein vormt tezamen met de ondergelegen parkeergarage hét bronpunt van de binnenstad van Amersfoort. Het winkelcentrum kent een sterk trekkersbeeld met formules als H&M, Sting, Sissy Boy, Bershka en C&A. Onlangs openden al Men at work, Tumble ’n dry en Vingino winkels aan het St. Jorisplein.

De verhuurtransactie kwam tot stand door bemiddeling van Cushman & Wakefield namens verhuurder en DTZ Zadelhoff namens huurder.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1320/flying-tiger-naar-het-sint-jorisplein-in-amersfoort.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?