Ruud Hoefnagel en Robert Kievit versterken Ecorys Vastgoed

0

Per 1 oktober j.l. hebben Ruud Hoefnagel en Robert Kievit Ecorys Vastgoed versterkt.

Ruud Hoefnagel heeft circa 25 jaar gewerkt bij Blauwhoed, als marktonderzoeker resp. hoofd Marktafdeling, met de focus op woningmarktanalyses, product- en conceptontwikkeling en marktprofilering. Hij is erna onder meer kerndocent Projectontwikkeling bij Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en directeur bij Havestate Research & Concepts geweest.
Voor Ecorys zal Ruud zich met name richten op het adviseren van opdrachtgevers op het terrein van vastgoedontwikkeling, met speciale aandacht voor opgaven, thema’s en concepten die zijn verbonden aan de woningmarkt. Daarnaast zal Ruud zich richten op prestatie afspraken tussen gemeenten en woningbouwcorporaties.

Robert Kievit is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde en is daarna werkzaam geweest bij woningbouwcorporatie Portaal en als vastgoedadviseur bij PVM. Hiermee heeft hij een goed beeld van de bouwpraktijk en met name vastgoedbeheer gekregen. Robert is medeauteur van het praktijkboek “Code Rood: Risicomanagement voor woningcorporaties”. Het praktijkboek is tot stand gekomen in samenwerking met een achttal woningcorporaties. Daarnaast heeft Robert zowel voor woningcorporaties als voor het Rijksvastgoedbedrijf projecten aangestuurd met betrekking tot de bestaande vastgoedvoorraad. Robert zal zich binnen Ecorys richten op vastgoedadvisering en specifiek op wonen en woningcorporaties.

“Met de komst van zowel Robert als Ruud hebben wij ons in de breedte versterkt”, aldus Michel Hek (Sectorleider Vastgoed). “De vastgoedmarkt is volop in beweging, waar de markt behoefte aan heeft is gedegen, onafhankelijk advies: een adviesdienst die Ecorys Vastgoed al jarenlang biedt aan haar klanten.”

 

http://www.ecorys.nl/news/ruud-hoefnagel-en-robert-kievit-versterken-ecorys-vastgoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?