Heijmans en Patrizia ontwikkelen 600 woningen in Den Haag

0

Heijmans, Duitse belegger Patrizia en Gemeente Den Haag hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van circa 600 woningen aan de Leyweg in Den Haag. De waarde die gemoeid is met de overeenkomst bedraagt ten minste € 80 miljoen.

De overeenkomst omvat de ontwikkeling en bouw van circa 600 woningen, evenals commerciële voorzieningen en een parkeergarage nabij het gerenoveerde Haga Ziekenhuis in Den Haag Zuid. Het betreft een mix van grondgebonden eengezinswoningen en appartementen, zowel koop- als huurwoningen. Dertig procent van de nieuwe woningen is bestemd voor sociale huur. Start realisatie van het project is gepland eind 2016.

Den Haag groeit en er is behoefte aan meer woningen van hoge kwaliteit waar mensen tot op hoge leeftijd kunnen blijven wonen. Dit project – met een divers woningaanbod en centrale ligging vlakbij alle zorgvoorzieningen – is een antwoord op deze vraag.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/heijmans-en-patrizia-ontwikkelen-600-woningen-den-haag/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?