GGN huurt 865 m² in Le Mirage in Utrecht

0

GGN, de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland, huurt circa 865 m² op de 11e etage van kantoorgebouw Le Mirage in Utrecht. De langjarige huurovereenkomst is getekend met een fonds dat beheerd wordt door Rockspring. Behalve kantoorruimte maken ook 15 parkeerplaatsen onderdeel uit van het contract.

Het hoogwaardige kantoorgebouw aan de Vliegend Hertlaan en het Europaplein op Kanaleneiland is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Huurders zijn ABN Amro Lease, Brunel en Securitas. Momenteel is nog 11.000 m² beschikbaar voor verhuur.

De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd en biedt een business lounge met een koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo, waar de verschillende huurders gebruik van kunnen maken.

De verhuurder werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

 

http://nieuws.cbre.nl/ggn-huurt-865-m-in-le-mirage-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?