Start verkoop woningen De Zuid Scheveningen

0

Ontwikkelaar a.s.r. start de verkoop van 52 appartementen en 14 eengezinswoningen in het deelplan ZuidDuin van het project De Zuid in Scheveningen. Het startsein voor de verkoop wordt gegeven met een Start Verkoop evenement op donderdag 15 oktober a.s. van 17.00 tot 20.00 uur in de Informatieloods, Hellingweg 118 Scheveningen Haven.

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert a.s.r. vastgoed ontwikkeling de komende jaren een nieuwe wijk: De Zuid. De appartementen en grondgebonden woningen liggen op steenworp afstand van de duinen, het strand en de havens. De ontwikkeling betreft in totaal circa 400 woningen, die in verschillende fasen worden gerealiseerd.

ZuidDuin
Het eerste deelplan is ZuidDuin aan de Houtrustweg en bestaat naast 14 eengezinswoningen in het beschutte, autoluwe binnengebied uit 85 appartementen, waarvan 52 exclusieve koopappartementen. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 60 m² tot meer dan 200 m², met twee tot en met vijf kamers. Ieder appartement heeft een royale buitenruimte en er is bij de indeling volop gelegenheid voor het realiseren van individuele woonwensen. De appartementen variëren in prijs van € 225.000 v.o.n. tot een penthouse van € 1.132.500 v.o.n. Koopsommen zijn inclusief een parkeerplaats en berging in de parkeergarage.

De 14 eengezinswoningen bieden de ruimte om er met een gezin te wonen, maar zijn ook heel geschikt voor de combinatie wonen en werken aan huis. Deze grondgebonden woningen worden ontwikkeld volgens het HOMEMADE concept van a.s.r. vastgoed ontwikkeling, waarbij de toekomstige bewoners zelf kunnen mee ontwerpen aan hun eigen woning. Men bepaalt zelf de stijl, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen, de breedte en de indeling van de eengezinswoning. Via een online woonplanner kan men eenvoudig ‘mixen, matchen’ en experimenteren totdat het huis van zijn of haar dromen ontstaat. De prijsindicatie voor deze woningen is vanaf € 423.000 v.o.n. inclusief een parkeerplaats in de onder de appartementen gelegen parkeergarage.

Start verkoop
Op donderdag 15 oktober a.s. is de Informatieloods aan de Hellingweg 118 in Scheveningen Haven van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Hier krijgt men uitgebreide informatie over het project De Zuid en het aanbod binnen het deelplan ZuidDuin. De verkoop van de woningen is in handen van Nelisse Makelaarsgroep en Frisia Makelaars uit Den Haag.

Meer informatie over het plan en de woningen is te vinden op www.dezuid.nl.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/10/start-verkoop-woningen-de-zuid-scheveningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?