Rechtbank Amsterdam verlengt huurovereenkomst aan Parnassusweg 103

0

De Staat der Nederlanden verlengt huurovereenkomst met Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement

De Staat der Nederlanden heeft ten behoeve van de Rechtbank Amsterdam, de huurovereenkomst voor de Parnassusweg 103 in Amsterdam langjarig verlengd. De huurovereenkomst betreft de huur van ca. 10.000 m² kantoorruimte en ca. 2.000 m² archief- en/of stallingsruimte. De verlenging van de huurovereenkomst is afgestemd op de geplande nieuwbouw van de Rechtbank Amsterdam die de komende jaren wordt gerealiseerd.

Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement, beheerder van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers, is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De Staat der Nederlanden werd vertegenwoordigd door het Rijksvastgoedbedrijf.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/10/huurverlenging-rechtbank-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?