IPG huurt kantoorruimte van Chalet Group aan Robert Schumandomein Maastricht

0

IPG bv heeft recentelijk een nieuw kantoor geopend aan het Robert Schumandomein 2-4 in Maastricht. IPG huurt 667 m² kantoorruimte op de vierde verdieping van het fullservice kantoor.

De verhuurder, Chalet Group, is een assetmanager met een portefeuille van ruim 425.000 m² verspreid over 70 hoogwaardige gebouwen en 35 locaties in Nederland. De portefeuille bestaat voor 85% uit kantoren en voor 15% uit leisure, bedrijfsruimte, logistiek en specials.

De huurder, IPG (Koramic Investment Group), is een Europese groep van call centers actief in België, Frankrijk, Nederland en Marokko. Zo’n 3.000 medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week borg voor een professionele behandeling van contacten met klanten.

Chalet Group werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/ipg-bv-huurt-kantoorruimte-van-chalet-group-aan-robert-schumandomein-maastricht/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?