Impact koopt kantoorgebouw op Erasmuspark in Rotterdam

0

Impact Ontwikkeling V bv heeft het kantoorgebouw aan de Jan Leentvaarlaan 38-48 op het Erasmuspark in Rotterdam gekocht. Het Erasmuspark is een representatief kantorenpark bestaande uit twaalf zelfstandige kantoorvilla’s.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 1.263 m², verdeeld over drie bouwlagen. Bij het object behoren 28 parkeerplaatsen. Impact gaat het kantoorgebouw in de komende periode grondig renoveren waardoor het gebouw een goede aansluiting heeft met de wensen en eisen van een moderne kantoorgebruiker.

Impact is een allround vastgoedmaatschappij. Tot de activiteiten van Impact behoren de aan- en verkoop en verhuur van middelgrote commerciële kantoor- en bedrijfsgebouwen, wooncomplexen en winkels in Nederland. Daarnaast verzorgt Impact de herontwikkeling, renovatie en het management van deze projecten. Impact kiest bewust voor lange termijn investeringen en intensieve samenwerking met haar huurders en partners. Impact wil met de aankoop van dit gebouw haar kantorenportefeuille in de regio en in Nederland verder uitbouwen.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkoper bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/impact-koopt-kantoorgebouw-op-erasmuspark-in-rotterdam/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?