Pascal Schreur in dienst bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Pascal Schreur (43) is per 28 september 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager. Pascal gaat zich bij Blauwhoed bezighouden met de ontwikkeling van projecten vanaf het eerste initiatief tot de oplevering, met name vanuit het kantoor in Amsterdam.

Pascal begon zijn loopbaan als projectmanager bij AM. Na 5 jaar maakte hij de overstap naar BPD (Rabo Vastgoed en Bouwfonds ontwikkeling), waar hij 12 jaar als projectontwikkelaar werkte aan de ontwikkeling van projecten zoals Op Buuren, Thiendenland II en Vathorst.

Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/pascal-schreur-dienst-bij-blauwhoed-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?