AM verkoopt eerste fase retailpark in Apeldoorn

0

AM Real Estate Development, onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv, heeft de eerste fase van het retailpark De Voorwaarts in Apeldoorn verkocht aan Epic I s.a.r.l. Deze fase bestaat uit ruim 20.000 m² grootschalige detailhandel, horeca en leisure.

Het retailpark biedt ruimte aan onder andere MediaMarkt, Telstar, Toychamp, restaurant VOOR, Decathlon, Sanisale.com, Keukensale.com, Burger King en Fit4Free. Na ontwikkeling van de tweede en derde fase heeft de locatie bijna 90.000 m2 detailhandel.

Het retailpark is ontworpen door FaulknerBrowns Architects. Het multifunctionele gebied De Voorwaarts omvat naast het retailpark ook Omnisport Apeldoorn, evenementenlocatie Americahal, Intratuin, het sportcomplex van WSV en Woonboulevard Apeldoorn.

De koper werd begeleid door Appelhoven Vastgoedadviseurs en Osborne Clarke. De verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/am-verkoopt-eerste-fase-retailpark-in-apeldoorn/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?